Blog

Waar is het feestje? #week39

Van deephouse tot keiharde techno, van Amsterdam tot Maastricht. Ook dit weekend zijn er genoeg feestjes die je technohartje sneller laten kloppen. Heb je al wilde plannen, of nog geen idee wat je gaat doen? Dit zijn de allerleukste feestjes van week 39, met onder andere Tommy Four Seven in Toffler, de Verknipt Heerhugowaard Special, I Need Rhythm invites sub:Merged, Nachtcollege and more.

DONDERDAG

Nachtcollege: Vierjarig bestaan tour– Muziekgieterij, Maastricht
290 september 22:00 tot 30 september 05:00
Waarom vrijdag pas weekend vieren, als je ook gewoon een dag eerder kan beginnen? Nachtcollege is jarig en tourt door het hele land. Vanavond trappen ze af in het zuiden van Nederland met onder andere ROD, Stranger en Luuk van Dijk.

VRIJDAG

Toffler presents Nicole Moudaber – Toffler, Rotterdam
30 september 23:00 tot zaterdag 1 oktober 06:00
Ze is de mentorleerling van Carl Cox en sinds hij haar omschreef als “de meest onderschatte DJ” gaat Nicole Moudaber als een speer. Verwacht de allerbeste Drumcode techno in de leukste technotunnel van Rotterdam.

ADEPT – TivoliVredenburg, Utrecht
30 september 23:00 tot zaterdag 1 oktober 07:00
De legendarische Ben Klock keert na twee jaar terug in TivoliVredenburg. Met de closing van VOLTT Loves Summer Festival nog héél vers in ons geheugen is dit er eentje die je niet wil missen. Uiteraard komt hij niet alleen en sluit Blawan in de vroege morgen af. Dan weet je al precies wat voor avond het gaat worden.

Nachtcollege: Vierjarig bestaan tour – Effenaar, Eindhoven
30 september 22:00 tot zaterdag 1 oktober 04:00
Na Maastricht, viert Nachtcollege het feestje de dag er na vrolijk verder in Eindhoven met De Sluwe Vos, Benny Rodrigues, ROD en upcoming dj en producer Justin Timmers. Een goede mix van jong talent en de beste house en techno dj’s, precies zoals je van Nachtcollege gewend bent. 

DRIFT 14 JAAR – Doornroosje, Nijmegen
30 september 23:00 tot zaterdag 1 oktober 06:00
Na 14 jaar is DRIFT niet meer weg te denken uit de Nijmeegse technoscene. Dit belooft een knallend verjaardagsfeestje te worden met de dikke beats van onder andere DVS1!

ZATERDAG

I Need Rhythm invites sub:Merged – De Lichtfabriek, Haarlem
Zaterdag 1 oktober 23:30 tot zondag 2 oktober 06:00
Zin in goede techno op een unieke locatie? Of wil je het Rave Report team gewoon héél graag een keertje ontmoeten? I Need Rhythm is de samenwerking met sub:Merged aangegaan en heeft een ijzersterke line-up samengesteld. Met onder andere Pig&Dan, Christian Smith, D-Unity, Axel Karakasis Juan Sanchez, Steve Mulder, en Roberto Capuano op het programma, belooft het een ijzersterke editie te worden. Meer informatie over I Need Rhythm invites sub:Merged lees je hier.

VERKNIPT Heerhugowaard Special – The Temple, Heerhugowaard
Zaterdag 1 oktober 22:00 tot zondag 2 oktober 07:00
Dat Verknipt als een trein gaat mag wel duidelijk zijn. Inmiddels zijn ze de stadsgrenzen van Amsterdam ontgroeid en is het tijd voor een klein uitstapje naar Heerhugowaard. Oude vertrouwde namen als Juan Sanchez, Egbert en Buurman&Buurman zullen in the Temple voorbij komen.

Colourizon – De Marktkantine, Amsterdam
Zaterdag 1 oktober 23:00 tot zondag 2 oktober 05:00
All night long de lekkerste tech house en techno deuntjes van Miss Melera in De Marktkantine!

25 Years of Quazar: Welcome to the Future Special – Paradiso, Amsterdam
Zaterdag 1 oktober 23:30 tot zondag 2 oktober 05:00
Welcome to the Future heeft voor altijd een plaatsje in ons hart veroverd en aanstaande zaterdag viert ze feest! Welcome to the Future eert het 25-jarig jubileum van Quazar. Niet alleen Quazar, maar ook Steve Rachmad, Shinedoe en nog veel meer mensen nemen een plaatsje behind the decks. 

Nachtduik – Annabel, Rotterdam
Zaterdag 1 oktober 24:00 tot zondag 2 oktober 06:00
Van Ben Klock krijgen we echt nooit genoeg, maar ook Stranger en Âme zullen zich van hun beste kant laten zien. Tijdens Nachtduik vind je in de lekkerste combinatie van technogeweld en donkere diepe melodische magie.

Harbour Union x Modular – Maassilo, Rotterdam
Zaterdag 1 oktober 23:00 tot zondag 2 oktober 07:00
Rotterdam is hot en wordt af en toe niet voor niets het Berlijn aan de Maas genoemd. Kom genieten van de allerbeste techno in de Maassilo met onder andere DVS1, Ben Ufo en grootmeester Jeff Mills.

Toffler presents Tommy Four Seven – Toffler, Rotterdam
Zaterdag 1 oktober 23:00 tot zondag 2 oktober 06:00
Dat alles kapot kan, weet Tommy Four Seven maar al te goed. We hebben hem dit jaar al eerder mogen aanschouwen op Katharsis, dus heb je zin in een ruige avond? Dan is dit écht the place to be.

Bekijk hier onze Rave agenda.
Tips? Mail naar info@ravereport.nl

Tags

Birgit Roobol

Twentysomething, content queen, festival voyager en fulltime Duracelkonijn. Schrijft het allerliefst, lult vijf kwartier in één uur (het liefst tegen vreemden op festivals) en is soms een tikkeltje rebels.

Related Articles

Close