Blog

De ADE-tips van Huminal

[cs_content][cs_section parallax=”false” style=”margin: 0px;padding: 0px;”][cs_row inner_container=”false” marginless_columns=”false” style=”margin: 0px auto;padding: 0px;”][cs_column fade=”false” fade_animation=”in” fade_animation_offset=”45px” fade_duration=”750″ type=”2/3″ style=”padding: 0px;”][cs_text]Nog een kleine twee weken en dan begint het Amsterdam Dance Event. De hoofdstad wordt vijf dagen lang overspoeld door de beste dj’s en talloze feestjes die je absoluut niet wil missen. De keuze is gigantisch, maar waar gebeurt het? Rave Report verzamelt de beste tips van liefhebbers en kenners.

Op Amsterdam Dance Event komen de grote der aarde samen met de rising stars en alles wat daar tussenzit. Zo ook het upcoming duo: Huminal. Het dj en producers duo bestaat uit Paul Deetman en Jelle Jansen. Hun stijl kan beschreven worden als melodische, energieke elektronische muziek met een rauw randje. Zelf zullen de heren op vrijdag 21 oktober draaien bij NGHTDVSN ADE Special, waar ze de stage zullen delen met grootheden als Stephan Bodzin, Max Cooper en Extrawelt in Het Sieraad. De avond daarna mogen ze weer het podium op, dit keer in de Westerunie tijdens één van de ADE Specials van Pleinvrees. Headliners hier zijn: Fritz Kalkbrenner en Alle Farben.[/cs_text][/cs_column][cs_column fade=”false” fade_animation=”in” fade_animation_offset=”45px” fade_duration=”750″ type=”1/3″ style=”padding: 0px 0px 0p;”][cs_text][/cs_text][/cs_column][/cs_row][/cs_section][cs_section parallax=”false” style=”margin: 0px;padding: 0px;”][cs_row inner_container=”false” marginless_columns=”false” style=”margin: 0px auto;padding: 0px;”][cs_column fade=”false” fade_animation=”in” fade_animation_offset=”45px” fade_duration=”750″ type=”1/1″ style=”padding: 0px;”][cs_text]Naast hun eigen gigs, zal Huminal ook zeker zelf wat feestjes gaan bezoeken. Zo gaan ze een kijkje nemen bij de labelnight van Tarnished Records, met onder andere Dale MiddletonPedro Aguiar en Sonic Union. Hier is veel opkomend talent te bewonderen. Erg leuk! Maar de echte aanraders? Dit zijn de drie ADE tips van Huminal:

Aftertech ADE Invites: Arjuna Schiks & Boss Axis

Toffe avond aan het begin van ADE (woensdag 19 oktober) met veel melodieus gedreven muziek. Naast bazen Arjuna Schiks en Boss Axis draait ook de getalenteerde producer/dj Alex O’rion, die je zeker even moet gaan checken. Goede kick-start voor je ADE!

URSL at ADE

De intro van dit feestje luidt: “An enormous illuminated blue moon bathing in strange lights and fog will be the homebase for further exploration of the mind and soul through music. All psychonauts are invited to step aboard and unfasten their seatbelts.” Overtuigend genoeg voor ons. Vergeet niet even een dansje te wagen bij de jongens van Unisol.

Perspectives Digital & Replug ADE showcase

Deze avond staat garant voor een goed avondje zweven en losgaan. Perspectives en Replug behoren tot een van onze favoriete labels en met deze line-up kan het volgens ons dan ook niet fout gaan.

Meer tips? Houd Rave Report in de gaten![/cs_text][/cs_column][/cs_row][/cs_section][/cs_content]

Tags

Birgit Roobol

Twentysomething, content queen, festival voyager en fulltime Duracelkonijn. Schrijft het allerliefst, lult vijf kwartier in één uur (het liefst tegen vreemden op festivals) en is soms een tikkeltje rebels.

Related Articles

Close