Blog

De ADE-tips van Kevin Arnemann

[cs_content][cs_section parallax=”false” style=”margin: 0px;padding: 0px;”][cs_row inner_container=”false” marginless_columns=”false” style=”margin: 0px auto;padding: 0px;”][cs_column fade=”false” fade_animation=”in” fade_animation_offset=”45px” fade_duration=”750″ type=”2/3″ style=”padding: 0px;”][cs_text]Over precies één week begint het Amsterdam Dance Event. De hoofdstad wordt vijf dagen lang overspoeld door de beste dj’s en talloze feestjes die je absoluut niet wil missen. De keuze is gigantisch, maar waar gebeurt het? Rave Report verzamelt de beste tips van liefhebbers en kenners.

Op Amsterdam Dance Event komen de grote der aarde samen met de rising stars en alles wat daar tussenzit. Kevin Arnemann is dj en producer en runt daarnaast zijn eigen platenlabel, genaamd: Taped Artifact. Hij houdt zich onder andere bezig met het labelmanagement en A&R. Volgende maand, op 4 november, komt hun vijfde release uit: een mini-compilatie met tracks van Physical Therapy, Hiver, Elmer en hemzelf. Voor nu is Kevin vooral druk bezig met de voorbereidingen voor volgende week. Op 20 oktober zal hij namelijk draaien op een nader bekend te maken locatie. Het event zal overdag plaatsvinden, maar hoe en wat is nog even geheim. Maar geloof ons, hier wil je bij zijn! Houd voor meer informatie zeker zijn Facebookpagina in de gaten.[/cs_text][/cs_column][cs_column fade=”false” fade_animation=”in” fade_animation_offset=”45px” fade_duration=”750″ type=”1/3″ style=”padding: 0px;”][cs_text][/cs_text][/cs_column][/cs_row][/cs_section][cs_section parallax=”false” style=”margin: 0px;padding: 0px;”][cs_row inner_container=”false” marginless_columns=”false” style=”margin: 0px auto;padding: 0px;”][cs_column fade=”false” fade_animation=”in” fade_animation_offset=”45px” fade_duration=”750″ type=”1/1″ style=”padding: 0px;”][cs_text]Zelf draait Kevin al zes jaar mee tijdens ADE en ieder jaar is het weer een andere, unieke beleving. “Het is een te gek samenkomen van culturen en persoonlijkheden, dé manier om je netwerk te onderhouden en uit te breiden. Daarnaast is het fijn dat veel buitenlandse vrienden voor een hele week in Amsterdam zijn.” Zolang deze mix in stand blijft maakt het hem niet uit waar hij draait. Verder staat voor hem de komende week een hele hoop afspraken, borrels en feesten gepland – zowel overdag als ’s nachts . Ook wil hij proberen een aantal nieuwe artiesten mee te pakken, maar de ervaring leert dat dit vaak anders loopt dan gepland. Daar komt ook nog eens bij kijken dat er rondom het Amsterdam Dance Event zoveel toffe feestjes zijn. De drie beste uitkiezen? Echt onmogelijk. Maar wat wél absolute aanraders zijn? Dit zijn de drie ADE tips van Kevin Arnemann:

Breakfast Club – ADE 2016

Naast het feit dat het lekker overdag is, is het ook in één van mijn favoriete Amsterdamse locaties: RADION. Er staan op zaterdag 22 oktober zeker een aantal persoonlijke favorieten in de booth, waaronder DVS1, Levon Vincent en Aurora Halal.

909 Invites Triangle

Ook 909 heeft op 22 oktober een line-up waar ik heel enthousiast van word. Deze avond is het Berlijnse Triangle Agency uitgenodigd. Op de line-up staan onder meer Jeff Mills met een drie uur durende set, Shifted (live) en Karenn (live).

House District / ADE 16 w/ Paul Johnson, Tom Trago and more

Op de laatste dag van het Amsterdam Dance event, zondag 23 oktober, staat een house line-up van formaat geprogrammeerd inPanama, bestaande uit onder meer DJ Qu, Fred P, Patrice Scott, Paul Johnson en het Italiaanse duo Hiver. Laatstgenoemde gaat ook releasen op mijn Taped Artifact label.

Meer ADE-tips? Check ook de tips van Huminal![/cs_text][/cs_column][/cs_row][/cs_section][/cs_content]

Tags

Birgit Roobol

Twentysomething, content queen, festival voyager en fulltime Duracelkonijn. Schrijft het allerliefst, lult vijf kwartier in één uur (het liefst tegen vreemden op festivals) en is soms een tikkeltje rebels.

Related Articles

Close