Blog

Waar is Rave Report tijdens Amsterdam Dance Event?

Amsterdam kleurt geel en zwart. Vanaf woensdag begint Amsterdam Dance Event 2016. De keuzestorm is gaan liggen en eindelijk hebben we knopen kunnen doorhakken over onze planning tijdens ADE. Natuurlijk is niets zeker, maar deze weten we écht zeker. Stiekem hopen we nog op kaartjes voor Maceo Plex en hebben we nog wat extra feestjes op ons misschienlijstje. Houd ons daarom ook vooral via social media in de gaten voor toffe (live)video’s, foto’s en korte updates. Wil je Rave Reporters in het wild spotten? Dit is onze Amsterdam Dance Event 2016 planning!

De Marktkantine ADE Day 1 | Pan-Pot presents Second State

Woensdag 19 oktober 23:00 – 07:00, De Marktkantine

We trappen Amsterdam Dance Event 2016 af in De Marktkantine, waar Second State het feestje verzorgd. Connect met muziekliefhebbers en dance-floorsoldiers met op de beste beats van onder andere Pan-Pot, Stephan Hinz (Live), Amelie Lens en Benny Rodrigues.

Awakenings x Adam Beyer present Drumcode

Donderdag 20 oktober 22:00 – 08:00, De Gashouder

Deze editie van Amsterdam Dance Event breidt Awakenings uit met vijf uitverkochte avonden geboekt in de technotempel van Nederland, de Gashouder, op het terrein van de Westergasfabriek in Amsterdam. De donderdagnacht wordt gehost door Mr. Awakenings himself, Adam Beyer en hij brengt zijn beste technovrienden met zich mee.

Shelter Opening: Jackmaster & Numbers Present Mastermix ADE

Donderdag 20 oktober 22:00 – 08:00, Shelter

De internationale openingsnacht van de nieuwste technokelder van Amsterdam, Shelter. Een nacht georganiseerd door de Schotse Jackmaster en hij komt uiteraard niet alleen. Een avond vol met lokale technohelden, jeugdvriend Jasper James én de ster van de avond: Moodymann.

https://www.amsterdam-dance-event.nl/news/2014/07/four-warehouse-nights-with-hyte-at-ade-festival/14946/

MARY GO WILD / ADE Basement Raves

Donderdag 20 oktober tot en met  zaterdag 22 oktober 14:00 – 20:00, MARY GO WILD

Voor een gouwe ouwe basement rave móet je naar Mary Go Wild. Verschillende internationale en lokale technohelden zullen voorbij komen voor een old school rave. Kom van donderdag tot en met zaterdag langs tussen 14:00 – 20:00. De line-up wordt een uur van te voren bekend gemaakt via Facebook. Oh, en niet geheel onbelangrijk: het is gratis! Zien we je daar?

Dockyard Daytime Festival ADE 2016

Zaterdag 22 oktober 11:00 – 23:00, NDSM

Nu al heimwee naar het festivalseizoen? Dockyard is hét buitenfestival van Amsterdam Dance Event. Twaalf uur lang raven op de verlaten scheepswerf van de NDSM-werf in Amsterdam Noord met een line-up waar je u tegen zegt. Voor de kou kleumen onder ons; de vijf stages zullen allemaal in vijf verwarmde tenten zijn. Laat je winterjas maar thuis!

HYTE ADE w/ Collabs (Chris Liebing & Speedy J) all night long, ROD, Abstract Division, Doka & Sinfol

Zaterdag 22 oktober 22:00 – 08:00, Warehouse Elementenstraat

HYTE keert ook tijdens Amsterdam Dance Event 2016 weer voor vier nachten terug naar de vetste locatie van heel Nederland: de Warehouse Elementenstraat. Deze zaterdag met Collabs (Chris Liebing & Speedy J) was binnen no-time uitverkocht. Als dat geen nachtje knallen wordt?!

Meer tips? Check ook deze Amsterdam Dance Event tips van verschillende dj’s, liefhebbers én kenners.

Tags

Birgit Roobol

Twentysomething, content queen, festival voyager en fulltime Duracelkonijn. Schrijft het allerliefst, lult vijf kwartier in één uur (het liefst tegen vreemden op festivals) en is soms een tikkeltje rebels.

Related Articles

Close