Blog

Waar is het feestje? #week40

Van deephouse tot keiharde techno, van Amsterdam tot Groningen. Ook dit weekend zijn er genoeg feestjes die je technohartje sneller laten kloppen. Heb je al wilde plannen, of nog geen idee wat je gaat doen? Dit zijn de allerleukste feestjes van week 40, met onder andere Alan Fitzpatrick in Toffler, de verjaardag van RADION, Ben Sims in TivoliVredenburg, Outback and more.

DONDERDAG

Nachtcollege: Vierjarig bestaan tour– De Graanbeurs, Breda
Donderdag 6 oktober 22:00 tot vrijdag 7 oktober 03:45
Nachtcollege zet het verjaardagsfeestje voort. Deze week is Breda aan de beurt! Deephouse voert de boventoon, maar ook voor lekkere techno moet je vanavond sowieso in De Graanbeurs zijn.

VRIJDAG

RAD2ON – RADION, Amsterdam
Vrijdag 7 oktober 23:00 tot zondag 9 oktober 10:00
RADION wordt twee en viert het met een dikke weekender met lokale helden. Dompel jezelf onder in een rauw maar warm bad gevuld met bubbels van elektronische muziek en kunst. Oh, en hebben we al gezegd dat het gratis is?

Parallel XL – DEPOT, Amsterdam
Vrijdag 7 oktober 23:00 tot zaterdag 8 oktober 05:00
Parallel XL is terug met een killer line-up. Verwacht de beste techno en house beats en vier vette back-to-back sets met onder andere Luuk van Dijk b2b Man With No Shadow en Samuel Deep met Wouter S.

Toffler presents Alan Fitzpatrick – Toffler, Rotterdam
Vrijdag 7 oktober 23:00 tot zaterdag 8 oktober 06:00
Vorig jaar zette deze Drumcode-held de leukste tunnel van 010 al op zijn kop en dat komt hij vrijdag keihard overdoen. Het belooft een memorabele nacht te worden met de allerbeste techno.

DVS1 & Ghetto – Paradigm, Groningen
Vrijdag 7 oktober 23:00 tot zaterdag 8 oktober 10:00
Paradigm weet ons iedere week weer te verrassen met hun toffe clubnights. Ook deze week overtreffen ze zichzelf weer met technobaas DVS1 en Ghetto. Het nooit-meer-naar-huis-gevoel? Dat kan, want bij Paradigm ga je gewoon door tot 10 uur ’s ochtends!

ZATERDAG

Pandora by Night – TivoliVredenburg, Utrecht
Zaterdag 8 oktober 23:30 tot zondag 9 oktober 05:00
Pandora By Night viert techno als geen ander en daar hoort uiteraard een sterke line-up bij. Ben Sims, de Londense technoveteraan, draait vooral vinyl en lust zijn techno bij voorkeur hard, rauw en stevig. Ook JP Enfant en Stratum komen langs en vullen deze avond perfect aan. Dikke kicks gegarandeerd. Heerlijk.

BASIS · Format labelnight – BASIS, Utrecht
Zaterdag 8 oktober 23:00 tot zondag 9 oktober 05:00
Juan SanchezJeroen Search en Andre Kronert achter de decks! Dit belooft een heerlijk avondje in BASIS te worden.

De School – De School, Amsterdam
Zaterdag 8 oktober 23:00 tot zondag 9 oktober 07:00
Sandrien, Doka en Stefan Vincent; een avond vol kwalitatieve no nonsense techno. Wij houden er van.

Outback – Toffler, Rotterdam
Zaterdag 8 oktober 23:00 tot zondag 9 oktober 06:00
Noneoftheabove keert terug in Toffler voor de tweede editie van Outback. Liefhebber van industrial en acid? Dan mag je deze niet missen.

Relish presents Monoworx Showcase – PIP, Den Haag
Zaterdag 8 oktober 23:00 tot zondag 9 oktober 05:00
Nog een avondje met harde industrial techno en acid. Ook hier zullen de heren van Noneoftheabove aanwezig zijn, dit keer in gezelschap van Auxxua, Dial en OBSCR.

Bekijk hier onze Rave agenda.
Tips? Mail naar info@ravereport.nl

Tags

Birgit Roobol

Twentysomething, content queen, festival voyager en fulltime Duracelkonijn. Schrijft het allerliefst, lult vijf kwartier in één uur (het liefst tegen vreemden op festivals) en is soms een tikkeltje rebels.

Related Articles

Close