Blog

Awakenings, 20 years of techno

Awakenings, 20 years of techno. Come and party with Awakenings during the most epic easter techno-weekend ever.

Het is misschien wel het meest succesvolle technoconcept ter wereld. Twintig jaar geleden, op 30 maart 1997, vond de allereerste editie van Awakenings plaats in de bakermat, de Gashouder van de Westergasfabriek. Later deden ze een paar uitstapjes naar Antwerpen, Eindhoven, Londen, Manchester, New York, Chili, India en Rotterdam, maar keerden uiteindelijk altijd terug naar de technotempel. Nu twintig jaar, later vieren zij Awakenings 20 Year Anniversary met één day party en vier eindeloze nachten in de geliefde Gashouder.

Vijf gigantische feesten, waarvan één overdag, met Awakenings’ beste, dierbaarste en oudste technovrienden, waaronder Nina Kraviz, Pan-Pot, Sven Väth, Jeff Mills, Chris Liebing, Adam Beyer, Joris Voorn, Ben Klock, Dave Clarke, Len Faki, Ricardo Villalobos en nog héél veel meer. Wij horen Rocco al roepen.

Tweeduizend uur Awakenings

Met jaarlijks een flink aantal feestjes op de planning bereikt Awakenings in april de magische grens van tweehonderd georganiseerde feesten, die staan voor ruim tweeduizend feesturen. Met zoveel prachtige herinneringen, foto’s en legendarische verhalen al achter de rug, zal dit succes worden vereeuwigd in het boek Awakenings, 20 years of techno. Het boek wordt uitgegeven door Mary Go Wild, onder andere bekend van het gelijknamige boek Mary Go Wild, 25 jaar dance in Nederland. Zelf beschrijven ze Awakenings, 20 years of techno als 6 pounds of techno history, boordevol alle hoogte- en dieptepunten, fantastische foto’s, prachtige verhalen gevangen in 530 pagina’s. Verwacht een explosie aan techno met Adam Beyer, Ben Klock, Derrick MayJeff Mills, Joris Voorn, Len Faki, Pan-Pot, Maceo Plex en nog heel veel meer.

Het boek is verkrijgbaar vanaf 13 april, maar is nu al te bestellen. Combineer je deze met een Awakenings ticket ontvang je nog twintig procent korting ook. Je bestelt hem hier.

Tags

Birgit Roobol

Twentysomething, content queen, festival voyager en fulltime Duracelkonijn. Schrijft het allerliefst, lult vijf kwartier in één uur (het liefst tegen vreemden op festivals) en is soms een tikkeltje rebels.

Related Articles

Close