MuziekNieuws

Dax J – Awakenings ADE Closing Party

Joehoe! Zijn jullie al wakker? Zo niet, dan word je het wel met deze snoeiharde set van Dax J tijdens Awakenings ADE Closing Party. Hij is al een tijdje de favoriet van velen en ook tijdens de closing party van Awakenings heeft hij zich opnieuw bewezen. Het laatste uurtje en dan ook nog eens na AnD, maar daar wist deze Berlin based dj wel raad mee. Het dak van de Gashouder ging er echt af. Deze man kan knallen als geen ander, wat een drive!

Luister dit setje tijdens je monday work-out, tijdens het zwoegen op je werk of het studeren. Extra lekker. Zo kom jij de week wel door! 

Volg Rave Report ook op Soundcloud!

Tags

Birgit Roobol

Twentysomething, content queen, festival voyager en fulltime Duracelkonijn. Schrijft het allerliefst, lult vijf kwartier in één uur (het liefst tegen vreemden op festivals) en is soms een tikkeltje rebels.

Related Articles

Close