Nieuws

Doorhalen in de Warehouse Elementenstraat

Weekenders zijn de natte droom van iedere raver. Gezelligheid kent geen tijd en aan goede feestjes komen nooit een einde. Nooit meer felle TL-verlichting die je vertelt dat je naar huis moet gaan. Van vrijdag tot en met de vroege maandagmorgen, maar het allerliefst nooit meer naar huis.

In steden als Berlijn en Londen is het heel normaal en de laatste tijd zijn er ook steeds meer clubs in Amsterdam die zelf hun openingstijden kunnen bepalen. Voorbeelden hiervan zijn De School, Radion en Shelter, maar zo’n licentie krijg je helaas niet zomaar.

In mei plaatste de nachtburgemeester van Amsterdam een oproep waarin hij het nachtleven opriep om hun idee te pitchen waarom zíj in aanmerking moesten komen voor de heilige graal in Amsterdam: een 24-uursvergunning. Vandaag vertelde hij op zijn blog dat hij heel veel mooie plannen had om uit te kiezen, maar helaas maar twee vergunningen mocht vergeven. Uiteindelijk heeft hij een keuze gemaakt en is Amsterdam nu twee 24-uurs locaties rijkers: Ven Amsterdam en Nachtlab (Warehouse Elementenstraat).

Dat kan maar één ding betekenen: weekendenlang doorhalen in het industriële West. We willen nachtenlang zweten, dansen, ronddwalen en genieten van de beste technosounds uit hun knallende Funktion One System. Zelf heeft de Warehouse Elementenstraat al aangegeven dit zeker te willen vieren en eigenlijk weten we nu al dat we dat niet mogen missen. We dromen nu al van een vijfdaagse HYTE marathon tijdens Amsterdam Dance Event. Of een Reaktor Weekender. Op naar nog fantastische eindeloze feestjes in onze lievelingswarehouse en heel veel meer mooie nooit-meer-naar-huis-locaties. LET’S GO!

Tags

Birgit Roobol

Twentysomething, content queen, festival voyager en fulltime Duracelkonijn. Schrijft het allerliefst, lult vijf kwartier in één uur (het liefst tegen vreemden op festivals) en is soms een tikkeltje rebels.

Related Articles

Close