Muziek

Collabs all night long x HYTE Amsterdam Dance Event

HYTE komt terug naar Amsterdam en meteen kregen we heimwee naar misschien wel het beste feestje van 2016: Chris Liebing en Speedy J als Collabs all night long op HYTE. Het was één van de meest besproken feestjes tijdens Amsterdam Dance Event en razendsnel uitverkocht. Het verwachtingspatroon lag hoog, maar Liebing en Speedy J overtroffen het moeiteloos.

Acht en een half uur lang keihard uit je dak gaan op de felle beats van deze twee helden. Explosieve techno in combinatie met het kraakheldere geluid van de Funktion Ones en de Warehouse Elementenstraat waarvan de ravegeschiedenis voelbaar is in ieder hoekje. De natte droom van iedere technoliefhebber. Laat je meevoeren naar de klamme, donkere Warehouse met verblindende lasers en een extatische crowd. Dit is anderhalf uur uit de all night long set van Collabs at HYTE Amsterdam Dance Event.

Volg Rave Report ook op Soundcloud!

Tags

Birgit Roobol

Twentysomething, content queen, festival voyager en fulltime Duracelkonijn. Schrijft het allerliefst, lult vijf kwartier in één uur (het liefst tegen vreemden op festivals) en is soms een tikkeltje rebels.

Related Articles

Close