BlogNieuws

HYTE Amsterdam is terug

Oh happy day! Ineens wordt je saaie woensdagmiddag bruut verstoord met keihard technonieuws. Alsof het (bijna) kerst is. HYTE is terug. Drie weekenden lang. In Amsterdam. In de Warehouse Elementenstraat. En ja, je we zijn net zo excited als jij.

Op 27 en 28 januari én 3, 4 en 10 februari komen ze ons verblijden met een flinke nacht raven in ’s lands fijnste beukbunker. Een very special guest, keiharde techno headliners Chris Liebing, Pan-Pot, Planetary Assault Systems en een power house line-up met artiesten als Loco DiceDe Sluwe VosHuxley en Luuk van Dijk. Zet ‘m op je kerstlijstje. Of gewoon allemaal. Deze wil je niet missen. 

HYTE Amsterdam – 27 januari

*Very Special Guest*
Maya Jane Coles
Nathan Surreal
Wax Wings
Juan Sanchez
Sinfol
+ more TBA

HYTE Amsterdam – 28 januari

Loco Dice
Derrick Carter
Benny Rodrigues
Ferro
Samuel Deep

HYTE Amsterdam – 3 februari

Chris Liebing
Planetary Assault Systems LIVE
Matrixxman
Jeroen Search
Carlos Valdes

HYTE Amsterdam – 4 februari

De Sluwe Vos
Huxley
Luuk van Dijk
Wouter S
+ more TBA

HYTE Amsterdam – 10 februari

Pan-Pot
Nic Fanciulli
Gregor Tresher LIVE
Fabio Florido
Man With No Shadow
Mar-T

Tags

Birgit Roobol

Twentysomething, content queen, festival voyager en fulltime Duracelkonijn. Schrijft het allerliefst, lult vijf kwartier in één uur (het liefst tegen vreemden op festivals) en is soms een tikkeltje rebels.

Related Articles

Close