Blog

Waar is dat kerstfeestje?

De kerstdagen zijn in aantocht. Kerstbomen, cadeautjes, kerstmuziek, lekker en vooral heel veel eten. Maar ook verplichtingen en vaste nummertjes. Voor iedereen die tijdens de kerstdagen liever een rave meepakt dan verplicht bij z’n schoonouders gaat zitten gourmetten, vertellen we jou waar dat kerstfeestje is. Heb je nog geen plannen, maar wél zin in een Merry X-mas? Hopelijk kom je met dit kerstverlanglijstje een heel eind.

Nachtcollege vierjarig bestaan tour: technospecial, BASIS Utrecht
Donderdag 22 december 23:00 – 07:00
Nachtcollege is jarig! Hoera hoera! Hoe kun je dit beter vieren dan met PAULA FUCKING TEMPLE. Dus hou je van keiharde techno, puur, rauw en experimenteel. Kom dan vooral naar deze technospecial. Deze avond kan je ook genieten van RINGO (live), Octual en Noneoftheabove. Een kaartje is slechts vijftien euro, mooi kerstcadeautje om te geven én om te krijgen.

Elements Showcase, Factory 010 Rotterdam
Vrijdag 23 december 23:00 – 07:00
Geen zin in zingende engelen, maar is een snoeihard kerstfeestje meer je ding? Kom dan naar de Elements showcase in Factory 010, gehost door Rebekah mét Paula Temple, Stranger en Perc. Deze nacht worden álle elementen belicht die techno zo intens maken. Be there, or be square. En net zoals de vorige Factory 010 showcase, één area, een intieme setting, een rauwe vibe en de focus op de artiesten en muziek. 

Mirella Kroes, Marco Shuttle, Aleksi Perälä (live), Shelter Amsterdam
Vrijdag 23 december 23:00 – 07:00
Ben je nog niet eerder in dit duistere technohol geweest? Eens moet de eerste keer zijn en dan past dit feestje er goed bij. Geniet van techno, acid en ambient muziek sferen met o.a. Marco Shuttle, Mirella Kroes en Aleksi Perälä. Waan je in een donkere omgeving met hypnotiserende laser. Verken geluid op een andere manier. Dieper, intenser, abstracter en kom tot een techno extase in Shelter.

De Haagse Nachtmis, Pip Den Haag
Zaterdag 24 december 21:30 – 05:00
Oh, oh Den Haag, mooie techno stad achter de duinen. Ben je op zoek naar een wat rustiger feestje? Of heb je gewoon zin om met je billen te schudden? Dat kan op de Haagse Nachtmis met o.a. Bart Skils en Luuk van Dijk. Terwijl je ouders op de kerstsamenzang zijn in de kerk, sta jij te vlinderen en te stampen in de Pip.

DVS1, Jasper Wolff, Maarten Mittendorff, De School Amsterdam
Zaterdag 24 december 23:00 – 07:00
Krijg je maar niet genoeg van school, huiswerk en proefwerken? Heb je zin in een lesje techno? Kom dan op kerstavond naar De School in Amsterdam. Kies voor een les in het straflokaal van DVS1, Maarten Mittendorff en Jasper Wolff. Op deze manier is het niet erg om tijdens je kerstvakantie naar school te gaan.

Fest. Christmas Special, Complex Maastricht
Zondag 25 december 23:00 – 05:00
All I want for Christmas is Illesnoise en Olivier Weiter. Nou komt dat even goed uit! Op Eerste Kerstdag kun je namelijk van deze twee dj’s genieten in Maastricht. De Complex wordt naar eigen zeggen omgetoverd tot een techno winter wonderland. Nepsneeuw, yeah.

Dario Zenker, Abstract Division & SHLTR, Radion Amsterdam
Maandag 26 december 23:00 – 06:00
En als de kerst dan bijna voorbij is, maar je derde kerstdag prima door kan brengen in bed, ga je tot in de vroege uurtjes dansen op dit not-so-kerstfeestje in Radion. Abstract Division, de Duitse Dario Zenker en SHLTR brengen de kerst met een dikke vette groovy technosound. MERRY X-MAS, y’all.

Shelter Christmas Special; Mr. Ties (All Night Long), Shelter Amsterdam
Maandag 26 december 23:00 – 07:00
Ho, ho, fucking ho. Kom de kerstpondjes eraf stampen tijdens de Shelter Christmas Special. Mr. Ties zal deze avond voor kerstman spelen en jullie de hele avond vermaken met een All Night Long set.

Tags

Eva Selhorst

Eef de 'rave teef'. Houdt stiekem ook van hardstyle. Neemt geen blad voor de mond. Lekker verstrooid, facking lekker en toch nog zo bescheiden gebleven.

Related Articles

Close