Blog

Waar is dat oud en nieuw feestje?

We wensten je een Merry X-mas, nu een gelukkig nieuw jaar. Vier een early oud en nieuw special, ga knallend het nieuwe jaar uit en dans zo het nieuwe jaar in Kortom: maak er gewoon een door jezelf samengestelde dikke weekender van. Je bent gek als je het niet doet. Dit zijn de beste techno feestjes in het laatste weekend van 2016.

Awakenings Early New Years Special – Westergasfabriek, Amsterdam
Vrijdag 30 december 22:00 – 08:00
Huuaaaawakeniiiiiiiiiiings. Hoor je Rocco al roepen? Eindelijk is het weer tijd om de techno tempel van Nederland te betreden. Op 30 december vier je onder het genot van onder andere Joseph Capriati en Tale of Us alvast lekker vroeg het nieuwe jaar.

Marcel Dettman, Ryan Elliot – De Marktkantine, Amsterdam
Vrijdag 30 december 23:00 – 06:00
Die decembermaand doet behoorlijk pijn in je portemonnee en al die feestjes zijn niet echt de goedkoopste hobby. Gelukkig kan je voor vijftien euro(!) genieten van steengoede techno in De Marktkantine.

Electric Deluxe – Scheepsbouwloods, Amsterdam
Vrijdag 30 december 22:00 – 07:00
We gaven hem al als kerstcadeautip. Electric Deluxe in de Scheepsbouwloods gaat misschien nog wel leuker worden dan oud en nieuw zelf.

RADIO&N – Radion, Amsterdam
Vrijdag 30 december 23:00 – 11:00
Dans je graag tot in de vroege morgen? Met onder andere Vatican Shadow, Anetha, Lucy en JP Enfant kom jij the night before new years night wel door.

Reaktor New Year Nights – Warehouse Elementenstraat, Amsterdam
Vrijdag 30 december 23:00 – 08:30
Knallend het nieuwe jaar uit voordat het überhaupt 31 december is? Geloof me, na deze snoeiharde Reaktor nacht wil je op oudjaarsdag alleen maar brak in je bedje liggen. Featuring de langverwachte comeback van de British Murder Boys live (Surgeon & Regis). Yeah.

Shelter; Juan Sanchez, Ben Sims, Shlømo (live) – Shelter, Amsterdam
Vrijdag 30 december 23:00 – 07:00
Zin in stevige techno in de leukste ravebunker van Noord Gestoord. Met Juan Sanchez zit je altijd goed. Moet je nagaan, mét Ben Sims en Shlømo.

Awakenings New Years Eve Special – Westergasfabriek, Amsterdam
Zaterdag 31 december 20:00 – 06:30
Misschien niet de meest verrassende keuze, maar wel één waarbij je zeker weet dat je goed zit. Awakenings en de Westergasfabriek blijven een gouden combinatie. Bart Skils gaat weer b2b draaien met Paul Ritch en dat beviel de vorige keer erg goed, maar ook helden Pan-Pot en Adam Beyer zijn van de partij. En wij natuurlijk.

Loveland New Year – Mediahaven, Amsterdam
Zaterdag 31 december 21:00 – 06:00
Steve Rachmad, Luigi Madonna, Technasia. Dit wordt zeker weten zo’n ouderwets lekker Loveland avondje. Aanrader.

Nachtduik – Annabel en Transport, Rotterdam
Zaterdag 31 december 23:00 – 07:00
Dat je voor de beste techno tijdens oud en nieuw niet per se naar Amsterdam hoeft, bewijst Nachtduik. Neem een duistere nachtduik in de keiharde techno van The Advent & Industrialyzer, Blawan, Abstract Division en Surgeon.

Reaktor New Year Nights – Warehouse Elementenstraat, Amsterdam
Zaterdag 31 december 20:00 – 06:00
Voor de liefhebbers van illegaal vuurwerk, want met Reaktor New Year Nights ga je pas écht hard het nieuwe jaar in. Ga ook zeker even kijken in de community zaal voor upcoming technotalents.

Awakenings New Years Day Special – Westergasfabriek, Amsterdam
Zondag 1 januari 20:00 – 06:00
Voor als je de schelle stem van Rocco door de microfoon nog lang niet moe bent, kan je ook op nieuwjaarsdag naar Awakenings. Eerlijk is eerlijk, voor de echte party-animal begint het op die brakke 1 januari pas. Vier het nieuwe jaar met onder andere Chris Liebing, Len Faki en Amelie Lens.

Breakfast Club Is Burning – Warehouse Elementenstraat, Amsterdam
Zondag 1 januari 09:00 – 18:00
Zin in een goede after na je NYE party? Of ben je fris en fruitig na een goede powernap? The Breakfast Club Is Burning heeft de perfecte blend van house en techno en voor degene die er nog niet zo appetijtelijk uitzien na een flinke nacht doorhalen: de Warehouse Elementenstraat heeft genoeg donkere plekjes om je te verstoppen. Eetsmakelijk!

De Nieuw – De School, Amsterdam
Zondag 1 januari 09:00 – maandag 2 januari 09:00
This is for the die hards only. Dans het klokje rond in de leukste school van Amsterdam.

De Nieuwjaarsdans – Thuishaven, Amsterdam
Zondag 1 januari 13:00 – 23:00
Ga naar Thuishaven, áltijd het fijnste feestje op zondag. De nieuwjaarsdans is daar inmiddels traditie en met een feestelijke line-up, ballonnen en kilo’s confetti wordt dit een 1 januari om nooit meer te vergeten.

Het Sjonnie en Anita Verkleedfestijn – Depot, Amsterdam
Zondag 1 januari 17:00 – 05:00
Trek je tijgâhvelletje uit de kast en laat je inner-tokkie helemaal gaan. Verwacht alleen geen Roy Donders op de line-up, want Fatima Hajji komt drie uur lang de foute boel op z’n kop zetten. Weer eens wat anders dan harde krullen.

Loveland Live – Mediahaven, Amsterdam
Zondag 1 januari 20:00 – 06:00
Op de eerste dag van het nieuwe jaar heeft Loveland een bomvolle line-up voor ons klaar. Surgeon, Octave One, Kevin Arnemann, Reinier Zonneveld, Extrawelt en nog veel meer. Allemaal hartstikke live. 

Ochtendduik – Annabel, Rotterdam
Zondag 1 januari 07:00 – 12:00
Na die duistere duik nog niet uitgezwommen? Dan plak je d’r toch gewoon nog een paar uurtjes achteraan?!

Bekijk hier onze Rave agenda.
Tips? Mail naar info@ravereport.nl

Tags

Birgit Roobol

Twentysomething, content queen, festival voyager en fulltime Duracelkonijn. Schrijft het allerliefst, lult vijf kwartier in één uur (het liefst tegen vreemden op festivals) en is soms een tikkeltje rebels.

Related Articles

Close