Blog

Waar is het feestje? #week47

Waar is het feestje? Van deephouse tot keiharde techno, van Amsterdam tot Groningen. Ook dit weekend zijn er genoeg feestjes die je technohartje sneller laten kloppen. Heb je al wilde plannen, of nog geen idee wat je gaat doen? Dit zijn onze tips uit de agenda van week 47.

Straf_Werk, Scheepsbouwloods Amsterdam
Vrijdag 2 december 23:00 – 07:00 
Wat gas terugnemen is ook weleens lekker. Straf_werk keert terug naar de Scheepsbouwloods voor een avond met de beste tech house van Hot Since 82, Andhim en Enrico Sangiuliano. Laat die strafregels maar komen! Op zaterdag pakken ze dit feestje lekker door in Eindhoven.

Compound, Shelter Amsterdam
Vrijdag 2 december 23:00 – 06:00 
Daal af naar de ravekelder van Amsterdam Noord voor de Berlijnse sferen van Compound, waar ze hun vijfde verjaardag zullen vieren. Verwacht donkere techno van Silent Servant, Dispar Vulgo en Judas met een liveset.

Figure Nacht with Len Faki, Factory 010 Rotterdam
Vrijdag 2 december 23:00 – 07:00 
Rotterdamse Rave keert terug naar hun geliefde Factory 010 voor een no nonsense rave. Eén area, een intieme setting, raw vibe en de complete focus op de artiest en zijn muziek. Len Faki trapt met zijn Figure Nacht af en neemt Jeroen Search en Regal mee.

Indigo Aera, Oost Groningen
Vrijdag 2 december 23:00 – 06:00 
Indigo Aera heeft met haar klassieke Detroit techno sound binnen vijf jaar haar naam gevestigd. Het Amsterdamse label, gerund door Jasper Wolff en Maarten Mittendorff, staat bekend om de energieke, melodieuze, dansbare techno. Door de heren zelf beschreven als “techno met een melancholische teint”.  Ze brengen muziek uit die ze zelf vet vinden en dat is voelbaar. Omdat je succes moet delen, doet Indigo Aera doet vrijdag een showcase het hoge Noorden. Detroit techno, intergalactic vibes.

Artefact x Undergut, Poema RAW Utrecht
Zaterdag 3 december 23:59 – 07:00 
De samenwerking van Artefact en Undergut kan maar één ding betekenen: zeven uur rauwe industriële techno. Artefact en Undergut supporten opkomende talenten en hebben voor deze samenwerking hun line-up hier op gebaseerd. De industriële sound is soms een tikkeltje agressief en vooral heel duister, maar altijd met volle passie voor de muziek. Bijzondere is de volledige live-set van Blush Response.

Visual x Afdeling Techno, Factory 010 Rotterdam
Zaterdag 3 december 23:00 – 08:00 
Visual en Afdeling Techno bundelen hun krachten voor een raw techno marathon in de industriële Factory 010. Verwacht weer zintuigprikkelende visuals gebalanceerd op duistere techno. Headliners zijn Luigi Madonna en Roberto Capuano en een nog onbekende act zal het feestje afsluiten.

Thuishaven Wintercircus with Sven Väth, Thuishaven Amsterdam
Zondag 4 december 13:00 – 23:00
Na een sprankelende opening van het Wintercircus, komt zondag een legende langs. Ook Papa Väth, the godfather uit de technoscène, kan het succes op zondag niet aan zich voorbij laten gaan. Verwacht drie uur lang de te gekke Väth sound en vette vinyl.

Bekijk hier onze Rave agenda.
Tips? Mail naar info@ravereport.nl

Tags

Birgit Roobol

Twentysomething, content queen, festival voyager en fulltime Duracelkonijn. Schrijft het allerliefst, lult vijf kwartier in één uur (het liefst tegen vreemden op festivals) en is soms een tikkeltje rebels.

Related Articles

Close