Blog

Rave Report’s favoriete winterfeestjes van 2017

Damn, baby. It’s cold outside. Alle pogingen tot een dry january en andere goede voornemens zijn in week twee al gestrand. Het lijkt wel eeuwen te duren voordat het zomer wordt en de weekenden weer gevuld zijn met zon, vrienden, dj’s en steengoede techno.

De beste remedie tegen deze winterdepressie is uiteraard een goed feestje. De hele nacht lang in een donker hol staan te zweten alsof het wél vijfentwintig graden is. Overwinter samen met Rave Report op onze favoriete winterfeestjes van 2017!

Sneeuwbal Winterfestival 2017 – Utrecht
Zaterdag 28 januari 14:00 – 23:00
Eindelijk een après-ski feest met goede muziek! Houd jij van winterse gezelligheid? Houd jij van techno onder het genot van een glühwijntje of een warme chocolademelk met rum? Kom dan genieten van echte winterpret tijdens Sneeuwbal Winterfestival in Utrecht met artiesten zoals Cari Lekebusch, Juan Sanchez, Rod Malmok en Karotte.

 

VOLTT ITW NDSM #4: Etapp Kyle, Bart Skils, Museum *live – ITW Loods, Amsterdam
Zaterdag 28 januari 23:00 – 08:00
Zin in een goede donkere after na Sneeuwbal Winterfestival? Kom van je barkruk af en stop met dat gejodel. Deze vierde editie van ITW-NDSM warehouse editie belooft er weer één te worden om niet te vergeten. De ITW-loods is niet de allerwarmste plek, dus kleed je wel goed aan. En van Bart Skils en Etapp Kyle krijg je het vanzelf wel warm natuurlijk. Als bonus kun je deze nacht ook nog genieten van de allereerste liveset van Museum aka Radical & Anton Pieete. We like!

Waus Warehouse Festival – Waarderpolder, Haarlem
Zaterdag 4 februari 21:00 – 06:00
Naast de temperatuur, is ook onze bankrekening is naar het nulpunt gedaald. Na die dure decembermaand (vol met kerstcadeau’s en raves), kan het angstvallig leeg zijn in onze portemonnees. Maar dat goede feestjes niet perse duur hoeven te zijn, bewijst Waus. Voor een spotprijsje kan je helemaal Waus gaan tijdens de Waus Warehouse Festival. Na talloze rete succesvolle illegale edities, is het nu tijd voor de allereerste legale! Reis af naar de exotische Waarderpolder in Haarlem en dwaal door deze duistere technolocatie.

 

HYTE Amsterdam Closing – Pan-Pot, Nic Fanciulli & many more – Warehouse Elementenstraat, Amsterdam
Vrijdag 10 februari 23:00 – 07:00
Heb je echt zin om te zweten? In temperaturen á la opgietingen in de Zwaluwhoeve? Dan ga je natuurlijk naar de beste ravebunker van Nederland: Warehouse Elementenstraat. In februari zijn ze terug met weer een knallende HYTE reeks. Allemaal stuk voor stuk pareltjes, maar deze editie is er echt een die je niet mag missen. Pan-Pot heeft ons het afgelopen jaar geen enkele keer teleurgesteld. Daarom gaan wij graag nog een keer goed los op HYTE samen  andere helden zoals Nic Fanciulli en Gregor Tresher LIVE. Ook al ligt er twintig centimeter sneeuw, wij laten ons door niks of niemand tegenhouden om op dit fijne feest los te gaan. 

Wonderland Festival Indoor 2017 – Day and Night X 19 hours! – Thuishaven en Warehouse Elementenstraat, Amsterdam
Zaterdag 18 februari 13:00 – 08:00
Alice? Who the fuck is Alice? Ga down the rabbit hole om maar negentien uur lang raven! Dan ben je die winterse misère al snel vergeten. De dag zal beginnen op het terrein van Thuishaven en zal uiteindelijk verplaatsen naar de Warehouse Elementenstraat. Wie krijgt het nou niet warm van Paula Temple, Juan Sanchez, Sandrien, Fatima Hadji, ROD en Luuk van Dijk?!

 

Unpolished 2017 – Warehouse Elementenstraat, Amsterdam
Zaterdag 11 maart 23:00 – onbekend
We gaan al richting maart en de lente (lees: festivals) komt al dichterbij, maar Unpolished stelt dat zomerse gevoel nog even uit. Dit feestje was binnen recordtempo (drie uur!) uitverkocht en is alles wat een zomers festival niet is. Snoeihard, duister en stroboscopen die goed zijn voor minstens vijf epileptische aanvallen per persoon. Denk aan Katharsis, maar dan nog harder en ruiger. Het is hardcore techno.

Rotterdam Rave ‘5 Year Anniversary’– Maassilo, Rotterdam
Zaterdag 4 maart 23:00 – 10:00
Dankzij Rotterdamse Rave, heeft 010 haar bijnaam Berlijn aan de Maas te danken. Ze gaan al vijf jaar keihard; van donkere bunkerrave tot een zonnig festival, maar altijd met steengoede techno. Dit verjaardagsfeestje belooft een hele mooie te worden en de Maassilo is daarvoor de perfecte locatie. Dave Clarke, AnD LIVE, Joris Voorn, Michel de Hey, Alan Fitzpatrick en Perc & Ansome Hybrid Live. Man man man, daar stellen wij graag die zomer nog even mee uit

Zie je nou, die koude maanden zijn helemaal zo gek nog niet. Hup, naar binnen for a steamy hot technorave!  

Tags

Eva Selhorst

Eef de 'rave teef'. Houdt stiekem ook van hardstyle. Neemt geen blad voor de mond. Lekker verstrooid, facking lekker en toch nog zo bescheiden gebleven.

Related Articles

Close