Blog

Stem op jouw ultieme techno classic!

Dit jaar bestaat Awakenings twintig jaar. De schelle stem van Rocco – Huaaaaawakeniiiings – door de microfoon terwijl de crème de la crème van dj’s staan te draaien in thuisbasis de Gashouder in Amsterdam. Wij houden er van. Deze verjaardag wordt gevierd met vijf gigantische feesten met Awakenings dierbaarste, beste en oudste technovrienden en een boek in samenwerking met Mary Go Wild. Verwacht een dikke pil vol geschiedenis, interviews en de techno tracks top 100.

Is het een oud-Hollandsche techno classic zoals Speedy J – Pull Over, één van de bangers van 2000 and One of een donkere Berghain track? Jíj bepaalt! Stem op de grootste techno classic aller tijden. Je kunt kiezen uit meer dan duizend tracks samengesteld door onder andere Joris Voorn, 2000 and One en Bart Skils. Ook maak je daarmee kans op gratis tickets voor de vijfdaagse serie 20 years anniversary feesten tijdens het paasweekend. De top 100 wordt bekend gemaakt in april bekend gemaakt in het boek ‘Awakenings – 20 years of techno’.

Stemmen kan van 1 tot en met 16 februari via deze link.

Tags

Birgit Roobol

Twentysomething, content queen, festival voyager en fulltime Duracelkonijn. Schrijft het allerliefst, lult vijf kwartier in één uur (het liefst tegen vreemden op festivals) en is soms een tikkeltje rebels.

Related Articles

Close