Blog

Waar is het feestje #Week5

Dry january is tot zijn einde gekomen en de feestjes dringen zich weer aan. Fijn! Ook dit weekend kan je jezelf weer onderdompelen in een warm bad van techno. Van rauw industrieel tot een melodieuze sound, van Amsterdam tot Breda. Heb je al wilde plannen, of nog geen idee wat je gaat doen? Dit is een fijne selectie van de allerleukste feestjes van week 5.

Basis – BASIS, Utrecht
Vrijdag 3 februari 23:00 – 06:00
Keepsakes is niet vaak in Europa, dus DE reden om aanstaande vrijdag naar Basis te gaan. Hij zal worden vergezeld door de mysterieuze Déformation_booléenne – d_b. Zijn verschijning mag dan veel vraagtekens achterlaten, zijn rauwe setjes absoluut niet. En alsof dat nog niet genoeg was zorgen Sinfol en Octual voor een fijne b2b set.

HYTE Amsterdam – Warehouse Elementenstraat, Amsterdam
Vrijdag 3 februari 23:00 – 07:00
HYTE, HYTE en HYTE. Met vijf dikke feestjes in drie weken, lijkt de rest bijna overbodig te worden. Moeten we het überhaupt nog uitleggen? Matrixxman, Chris Liebing, Planetary Assault System (aka de live act van Luke Slater), Carlos Valdes en Jeroen Search, een héle nacht stevige techno in de fijnste warehouse van Nederland en uiteraard zijn wij er bij. YES TO ALL.

DECODE – Transport, Rotterdam
Zaterdag 4 februari 23:59 – 06:00
Reeko, bekend van zijn vette producties én b2b sets op Awakenings met Oscar Mulero, de Amerikaanse Matrixxman en Albert van Abbe Live. Dit alles wordt natuurlijk gehost door de heren van Abstract Division. You know what to do.

Berlin nights – Mezz, Breda
Zaterdag 4 februari 23:59 – 06:00
Het begint met een B, lijkt op Berlijn, maar dan iets dichterbij huis. Berlin nights at Mezz Breda is terug van weggeweest. Eerdere edities waren met Marcel Fengler, Rødhåd, Answer Code Request, Zadig en ROD, deze editie staan Ø Phase, Damon Wild en DOKA op het programma.

Bekijk hier onze Rave agenda.
Tips? Mail naar info@ravereport.nl

 

 

Tags

Birgit Roobol

Twentysomething, content queen, festival voyager en fulltime Duracelkonijn. Schrijft het allerliefst, lult vijf kwartier in één uur (het liefst tegen vreemden op festivals) en is soms een tikkeltje rebels.

Related Articles

Close