Blog

Waar is het feestje? #Week6

Nu het buiten écht fucking koud is, zoeken we graag de warmte op. Niet met een krantje voor de open haard, maar in de kleffe clubs vol techno. Van rauw industrieel tot een melodieuze sound, van Amsterdam tot Nijmegen. Heb je al wilde plannen, of nog geen idee wat je gaat doen? Dit is een fijne selectie van de allerleukste feestjes van week 6.

HYTE Amsterdam – Warehouse Elementenstraat, Amsterdam
Vrijdag 10 februari 23:00 – 08:00
Afgelopen vrijdag was HEEL DIK en deze week sluiten we de HYTE Amsterdam reeks af met feestje nummer vijf. Uiteraard zijn wij er weer bij en gaan we een uurtje langer door. HASHTAG NO SLEEP.

Derrick May and Dimitri – De Marktkantine, Amsterdam
Vrijdag 10 februari 23:00 – 05:00
Voor die gouwe ouwe Detroit sound moet je aanstaande vrijdag in De Marktkantine zijn.

Shelter – Shelter, Amsterdam
Vrijdag 10 februari 23:00 – 07:00
Zin in een nacht duistere techno? Delta Funktionen is terug in de ravekelder van Noord, na zijn debuut in december. Dit keer samen met Ron Morelli en Deniro, die de toon voor deze avond zal zetten.

Electric Deluxe x Dystopian – Factory 010, Rotterdam
Zaterdag 11 februari 23:00 – 07:00
In Rotterdam bundelen Electric Deluxe en Dystopian hun krachten voor een ijzersterke collabs. Verdeeld onder drie stages wordt er gedraaid door het allerbeste van de Electric Deluxe en Dystopian labels, met onder andere RØDHÅD, Alex.Do en Subject. En uiteraard doet Electric Deluxe label boss en living legend Speedy J doet een all nightertje in area twee.

Planet Rose – Doornroosje, Nijmegen
Zaterdag 11 februari 23:00 – 06:00
Tommy Four Seven was al een graag geziene gast in Doornroosje voordat hij hij internationaal doorbrak. Inmiddels heeft hij een eigen label, platform en clubavond. Ook de gemaskerde liveact SNTS, Parijzenaar Shlomo en Doornroosjes eigen Paul Dirks komen langs voor een avond vol duistere, industriële sounds. We like!

Nachtcollege – Effenaar, Eindhoven
Zaterdag 11 februari 22:00 – 04:00
Voor een fijne mix van house en techno reis je dit weekend af naar het zuiden. Met de beste beats van onder andere ROD, Clouds, Ansome Luuk van Dijk en ANOTR.

Bekijk hier onze Rave agenda.
Tips? Mail naar info@ravereport.nl

Tags

Birgit Roobol

Twentysomething, content queen, festival voyager en fulltime Duracelkonijn. Schrijft het allerliefst, lult vijf kwartier in één uur (het liefst tegen vreemden op festivals) en is soms een tikkeltje rebels.

Related Articles

Close