Blog

Rave Reports favoriete lentefeestjes van 2017

Het is zomertijd! Bij Rave Report zijn de lentekriebels volop aanwezig. Krokussen, lammetjes, paaseitjes én heel veel techno. Na een lange winterslaap staat het festivalseizoen om de hoek. Kom in de festivalmood met Rave Reports favoriete lentefeestjes van 2017. Wir sind dabei!

Awakenings 20 year anniversary – Gashouder, Amsterdam
Donderdag 13 tot en met zondag 16 april
Er is er één jarig hoera, hoera, dat kan je wel zien dat is HUUUAWAKENINGS! Om dit flink te vieren kan je maar liefst vijf keer van een dik Awakenings feest genieten. Donderdagavond, vrijdagavond, zaterdag overdag, zaterdagavond en zondagavond kan je terecht in de Gashouder. Allerlei grootheden zullen de revue passeren waaronder Nina Kraviz, Sven Väth, Pan-Pot, Adam Beyer, Ben Klock, Jeff Mills, Chris Liebing, Dave Clark en Seth Troxler.

Nassau Festival 2017 – Olympisch gebied, Amsterdam
Donderdag 27 april 12:00 – 21:30
Oranje boven, oranje boven, lang leven Nassau Festival! Een perfecte locatie om de hele dag rondjes te lopen rondom het Olympisch Stadion. Dankzij de fantastische line-up met artiesten zoals Ici Sans Merci, Hot Since 82, Ben Sims, De Sluwe Vos, DVS1 en Dax J is elk rondje écht anders.

Loveland van Oranje 2017 – Meerpark, Amsterdam
Donderdag 27 april 11:00 – 20:00
Ook onze koning Willie is jarig in april en dat moet natuurlijk gevierd worden. Dus tenzij je liever thuis naar het koningspaar op tv kijkt terwijl je een oranje tompoes naar binnen schuift, doe je een dansje op Loveland van Oranje. Drink een oranje bittertje terwijl je los gaat op setjes van Juan Sanchez, ROD Malmok, Reinier Zonneveld, Sam Paganini en Secret Cinema.

Geheime Liefde – Fort Vechten, Utrecht
Zaterdag 6 mei 12:00 – 23:00
Ontdek de vele geheimen in Fort Vechten op Geheime Liefde festival. Volg de paden die leiden naar oude bunkers, verlaten tunnels en andere verborgen plekken. Omdat het festival zijn naam eer aan wil doen, blijft de line-up een geheim! Een ultieme combinatie van een vossenjacht en fijne muziek.

Soenda Festival – Recreatiegebied Ruigenhoekse polder, Utrecht
Zaterdag 20 mei 12:00 – 23:00
Na het indoor feestje van afgelopen november, is het hoog tijd om buiten te gaan spelen. Stel je eens voor: je staat op Soenda Festival in het zonnetje samen met je vrienden. Biertje erbij en optimaal staan te genieten van British Murder Boys, Industrialyzer, The Advent, Robert Hood en Blawan. Klinkt dat niet als vlammende techno in je oren?

Lente Kabinet – Het Twiske, Oostzaan
Zaterdag 27 mei 12:00 – 00:00
Wil je alvast proefdraaien voor Welcome to the Future Festival? Dat kan! 27 mei kun je genieten van Lentekabinet in Het Twiske. Ook dit jaar bestaat het programma uit eigentijdse elektronische muziek, kunst en cultuur.

909 | 2017 – Amsterdamse bos
Zaterdag 27 mei 11:00 – 23:00
Vorig jaar kwam 909 uit de verf als één van Rave Reports favoriete technofeestjes van 2016. Heerlijk intiem en een buitengewone sfeer. Veel uiteenlopende leeftijden en persoonlijkheden, maar met één gezamenlijk doel: genieten van de muziek. Ook dit jaar kun je genieten van The Wizard Jeff Mills, maar ook van topartiesten als Tommy Four Seven en Kenny Larkin.

Mystic Garden festival 2017 – Sloterpark, Amsterdam
Zaterdag 17 juni 12:00 – 23:00
Mystic Garden bleek vorig jaar het ultieme technosprookje te zijn. Er was zo ontzettend veel aandacht besteed aan het hele festivalterrein waardoor er op ieder plekje iets nieuws te ontdekken was. Dit jaar verdwalen we graag weer om setjes bij te wonen van O/V/R , Octual, Michel de Hey en Egbert.

Tags

Eva Selhorst

Eef de 'rave teef'. Houdt stiekem ook van hardstyle. Neemt geen blad voor de mond. Lekker verstrooid, facking lekker en toch nog zo bescheiden gebleven.

Related Articles

Close