Muziek

Stranger op Unpolished 2016

Vermoeide ogen en een verlangen naar bed. Afgelopen zaterdagnacht zijn wij – en met ons vele anderen – gesneuveld in de Warehouse Elementenstraat tijdens Unpolished 2017. 

Heb je (heel verstandig) een dag vrij genomen? Of zit je te struggelen op werk of school? Om nog even lekker in die compleet gekke, razende, madness te blijven, here’s some comfort music. De live recording set van Stranger op Unpolished 2016.

“Ze worden eigenlijk van God afgesneden. Omdat ze zich laten, eh, arresteren eigenlijk, door de housemuziek, eh, wat van Satan zelf is. Om één ding heel, eh, stellig te zeggen, housemuziek maakt jongeren kapot.”

Tags

Birgit Roobol

Twentysomething, content queen, festival voyager en fulltime Duracelkonijn. Schrijft het allerliefst, lult vijf kwartier in één uur (het liefst tegen vreemden op festivals) en is soms een tikkeltje rebels.

Related Articles

Close