Muziek

Alan Fitzpatrick – We Do What We Want #Favorietje

Het is de eerste avond van het Amsterdam Dance Event. Pan-Pot staan achter de draaitafels en in de donkere Marktkantine gaat het los. Waar typische technodansjes vaak óf de konijnendans óf een beetje subtiel bewegen is, staat vanavond de hele tent op zijn kop. Een opzwepende melodie dringt diep bij ons binnen. Hij laat onze benen dansen en armen wild meebewegen. Ik kijk mijn vriendin aan en schreeuw enthousiast in haar oor: “WOOOW! Vette plaaaaat!” Ze knikt, lacht en danst vervolgend wild verder.  De rest van het publiek is het met ons eens… wat een nummertje.

Sindsdien maakt mijn hart een klein sprongetje als hij in een set verschijnt, of als een vriend hem toevallig aanzet tijdens één van onze roadtrips – vaak onderweg naar een feest of festival en luister ik hem vaak op vermoeide maandagochtenden in de trein. Vervroegd dipje, nog niet klaar met het weekend of gewoon zin in een opzwepend zomers nummer? Zet Alan Fitzpatrick – We Do What We Want op repeat!

Tags

Birgit Roobol

Twentysomething, content queen, festival voyager en fulltime Duracelkonijn. Schrijft het allerliefst, lult vijf kwartier in één uur (het liefst tegen vreemden op festivals) en is soms een tikkeltje rebels.

Related Articles

Close