BlogUitgelicht

Aftermath – Overleef je festivaldip!

Het festivalseizoen is zo goed als afgelopen. En damn, de kater is keihard. Het voelt nog als de dag van gister dat we in het zonnetje, met een biertje in de hand dansend op de opzwepende beats van de dj heen en weer deinde. Wat nu? Een stilte retraite? Of misschien een paar weken met een yoga guru je innerlijke ik vinden? Ultieme verlichting bereiken? Alles om maar niet te accepteren dat het festivalseizoen voorbij is.

Wees niet getreurd! Je hebt helemaal geen tijd om bij de pakken neer te zitten over het afgelopen festivalseizoen. Wij helpen je om je festivaldip te overleven met deze fantastische indoor feestjes van 2017.

Komm schon Alter X BASIS

Basis, Utrecht – Zaterdag 23 september 23:00 – 06:00
Komm schon, Alter ist doch noch nicht so spät. Lass uns noch ’n bisschen tanzen! Lekker tanzen in de Basis met een fijne line-up, bestaande uit Budakid, Prosper Rek en Giorgia Angiuli. We kijken al uit  naar welk speelgoed Giorgia dit keer meeneemt om muziek mee te maken.

Nieuwkoop’s Ondiep Poolparty Trip

Sloterparkbad, Amsterdam  – Zaterdag 30 september 21:00 – 03:00
Wat is nou fijner dan van je festivaldip te herstellen door een duik in een tropisch zwemparadijs? Een tropisch zwemparadijs waar techno gedraaid wordt natuurlijk. Lekker dobberen op je opblaas eenhoorn, zoeken naar badeendjes en je eigen golfslagbad maken. Met Michel de Hey weet je dat het sowieso een fijn feestje gaat worden.

Soenda Indoor – Techno edition

Central Studios, Utrecht  Zaterdag 11 november 22:00 – 07:00
Op Soenda festival geweest en kan je maar geen genoeg krijgen? Dan heb je geluk. Soenda heeft namelijk ook een hele fijne indoor editie. Zo kun je toch nog net doen alsof je op het zomerse Soenda festival staat. Deze indoor sessie met I Hate Models, Tommy Four Seven en AnD is het perfecte medicijn tegen je festivaldip.

Welcome to the Future Indoor Day Festival

Warehouse Elementenstraat, Amsterdam – Zaterdag 25 november 12:00 – 02:00
Een synoniem van de zomer? Welcome to the Future Festival. Of je nou in Het Twiske of de Warehouse Elementenstraat staat. Vorig jaar hebben we al eerder in de Warehouse Elementenstraat mogen genieten van wat ultieme zomerhitte in de gure november maand, en dat was alles behalve teleurstellend. Vier nog één keer de zomer met onder andere Sam Paganini, Mirella Kroes, SHDW & Obscure Shape en The Advent (live).

Vault Sessions w. MPIA3, Kobosil, Under Black Helmet & VSC

Shelter, Amsterdam – Zaterdag 2 december 23:00 – 07:00
Nog niet eerder in de Shelter geweest en lijkt het je tof een keer te gaan? Ga dan vooral naar Vault Sessions. Klein maar fijn, maar dat maakt deze editie absoluut niet softer. Met artiesten als MPIA3, Kobosil en Under Black Helmet ben je verzekerd van grof geweld met een vleugje space-achtige techno.

Basis/ Rebekah/ Paula Temple/ Van Anh

Basis, Utrecht – Vrijdag 8 december 23:00 – 06:00
Ladies night, maar dan net even anders. Als deze dames een girlband zouden beginnen, zijn wij nummer één fan. Kom genieten van girlpower en techno met Paula Temple, Rebekah en van Anh in de Basis in Utrecht.

Tags

Eva Selhorst

Eef de 'rave teef'. Houdt stiekem ook van hardstyle. Neemt geen blad voor de mond. Lekker verstrooid, facking lekker en toch nog zo bescheiden gebleven.

Related Articles

Close