MuziekUitgelicht

Back to the Summer of 2017

We beginnen inmiddels in herhaling te vallen. Maar goh, dat festivalseizoen was me er eentje! Mis jij nu al het vrolijke gehuppel in het grasveld, lekker gaan op de tunes van je favoriete dj met de zon in je gezicht? In elkaar gepropt staan in één van de tenten tijdens een fikse regenbui en als het dan vervolgens weer droog is lekker uitglijden over die duizenden natte poncho’s op de grond, de biertjes die rete-snel lauw worden door de zomerhitte (die overigens totaal ontbrak). Snelle zonnebrillen in het wild, lekkende Lidl-raketjes (die echt veel viezer zijn dan de echte), poserende meisjes met glitters op hun gezicht en jongens met bandana’s die keihard gaan? Zet onze Rave Report – Back to the Summer of 2017 playlist dan keihard over je speakers. En beleef nog een keer de festivalzomer van 2017.

Tags

Birgit Roobol

Twentysomething, content queen, festival voyager en fulltime Duracelkonijn. Schrijft het allerliefst, lult vijf kwartier in één uur (het liefst tegen vreemden op festivals) en is soms een tikkeltje rebels.

Related Articles

Close