Muziek

Konstantin Sibold – Into the Woods Festival 2016

Raven, zweven, leven… genoten. Afgelopen zaterdag mochten we nog één keer. Het bos in, waar we legendarische momenten beleefden, waar enorme plensbuien uit de hemel vielen en we desondanks tóch gewoon in regenpak of schuilend onder de beukenblaadjes door dansten, totdat de allerlaatste beats klonken. Verdomme, het festivalseizoen zit er nu echt op. En de kater is keihard.

Daarom pakken we heel graag de kans aan om deze maandag toch nog even als een zaterdag te laten voelen, met deze legendarische Konstantin Sibold set, op Into the Woods Festival 2016. Enjoy!

Tags

Birgit Roobol

Twentysomething, content queen, festival voyager en fulltime Duracelkonijn. Schrijft het allerliefst, lult vijf kwartier in één uur (het liefst tegen vreemden op festivals) en is soms een tikkeltje rebels.

Related Articles

Close