NieuwsUitgelicht

Speedy J & Surgeon present: Multiples

Reaktor ADE - NDSM Warehouse

Zondag 22 oktober nog een plekje in je agenda vrij? Mooi. Vanaf nu niet meer.

Op de laatste dag van het Amsterdam Dance Event, wanneer de enige energie die nog in je lijf bevindt, kunstmatig is en je niet zeker meer weet op welke planeet je rondloopt, host Reaktor een waanzinnige, nooit eerder vertoonde samenwerking tussen de twee techno iconen Speedy J & Surgeon.

Naast de killer line-up die al geboekt stond, kondigen ze vandaag deze bijzondere verrassing aan. Na dagen jammen in de studio, zijn de heren klaar om hun gloednieuwe live project ‘Multiples’ tijdens Reaktor ADE – NDSM Warehouse te vertonen. Wat we kunnen verwachten? “No creative limitations, just pure live improvisation!” Wij zeggen; steengoede, stevige techno. Precies zoals we ‘m het liefst hebben.

Zorg dat je erbij bent. Net als wij.

Tags

Birgit Roobol

Twentysomething, content queen, festival voyager en fulltime Duracelkonijn. Schrijft het allerliefst, lult vijf kwartier in één uur (het liefst tegen vreemden op festivals) en is soms een tikkeltje rebels.

Related Articles

Close