NieuwsUitgelicht

ADE x Mary Go Wild

Dat je met ADE bij Mary Go Wild moet zijn, weet je natuurlijk al lang. Voor een lekker potje ouderwets raven in de kelder. Sinds vorig jaar zijn ze de kleine winkel kelder aan de Zeedijk ontgroeid, maar gelukkig hebben ze hele leuke buren. In de San Francisco bar (naast Mary dus) spookt dat echte gouwe, ouwe rave-gevoel nog gewoon rond. Lekker terug naar de basis, in een zweterig keldertje met goede techno en 99 anderen. Vinden we leuk. Maar dit jaar breng je dus niet alleen een bezoekje aan de Zeedijk voor de Basement Raves. Mary is dit Amsterdam Dance Event voor nog veel meer echt dubbel en dwars the place to be. En wel hierom.

Start it with a bang…

Op woensdag 18 oktober trap je het Amsterdam Dance Event af om 17:00 uur in de Zeedijk, met een speciale-in-store vinyl-only set. ROD brengt zijn beste plaatjes mee en staat ook klaar om de jouwe te signeren.

Drumcode x Mary Go Wild

Vanaf donderdagmiddag tovert het leukste zaakje van de Zeedijk om tot de Official Drumcode Pop-Up Shop. Drie dagen lang. Scoor hier je officiële Drumcode merchandise, of het exclusieve Drumcode x Amsterdam t-shirt. Alleen te koop bij Mary Go Wild en ontworpen in hun eigen kelder. Echt een plaatje. Ook zullen er de hele dag onaangekondigde signeersessies plaatsvinden en wordt er een klein feestje bij de buren gevierd. In de kelder.

LET THE MADNESS BEGIN #BSMNTRVS

Tja. We gaven het al even aan. Maar ook dit jaar barst het allerleukste en kleinste feestje weer los. MARY GO WILD / ADE Basement Raves. Drie dagen lang, vier sets per dag. Wie er komen draaien. Wij hebben nog geen idee. Maar alle initialen zijn in bovenstaande afbeelding terug te vinden. Puzzelse. En we zien je sowieso daar. Want geloof ons, je ADE is niet compleet zonder het kelderfeestje van Mary Go Wild.

#RRxADE

Source
Bron foto: Mary Go Wild
Tags

Birgit Roobol

Twentysomething, content queen, festival voyager en fulltime Duracelkonijn. Schrijft het allerliefst, lult vijf kwartier in één uur (het liefst tegen vreemden op festivals) en is soms een tikkeltje rebels.

Related Articles

Close