MuziekUitgelicht

Rave Report Amsterdam Dance Event 2017 Playlist

It’s dark. So you can’t see. Not a thing. But you can hear it. You can feel it. Amsterdam Dance Event 2017 is coming. 

Volgende week kleurt de stad opnieuw zwart met geel. En ademt de stad naast EDM en alle andere vormen van dancemuziek, rauwe techno. Precies zoals we ons Amsterdam het liefst zien. Van shuffles op bijzondere locaties tot conferenties, roken tot je keel zeer doet, dansen tot de ochtend komt, nieuwe platen, netwerken, hier en daar een beetje drugs, iets zinnigs zeggen over dance, ontbijten met wodka, nachten overslaan, dwalende dj’s, signeersessies, krakerig vinyl en smerige raves. Bereid je voor op de mooiste woensdag tot en met zondag van het jaar. En op de brakste week daarna. Zet onze Rave Report Amsterdam Dance Event 2017 playlist keihard over je speakers. Get ready for ADE.

Source
Bron foto: Amsterdam Dance Event
Tags

Birgit Roobol

Twentysomething, content queen, festival voyager en fulltime Duracelkonijn. Schrijft het allerliefst, lult vijf kwartier in één uur (het liefst tegen vreemden op festivals) en is soms een tikkeltje rebels.

Related Articles

Close